5 skäl har aldrig varit enklare att köpa falska ID

 

Oavsett om du vill lura dina kompisar genom att visa upp en falsk ID, eller har bara alltid velat ha en – Frågan om att köpa falska ID är bokstavligen har aldrig varit enklare än det är idag. Borta är de dagar av fotokopiering och streckkod replikering. Idag Fake ID är sofistikerade , och har skapat sin egen marknad.

 

Kolla in fem skäl till varför nu är den bästa tiden på posten för att köpa falska ID:

 

  1. Högteknologi kan skapa verklig hologram ID
   Historien om falska ID sträcker sig ända tillbaka till studentrum skrivare och laminat maskiner, men idag reproduktioner inkluderar även de minsta detaljerna som erbjuds upp av riktiga ID. Eftersom tekniken har blivit bättre, det finns fler platser på internet som ger realistiska ID inom en kort tid. Om du vill ha en riktig söker falska ID kort, har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att vara på marknaden.

 

  1. It’s Affordable
   Inte bara är det ID erbjuds genom vinstdrivande webbplatser otroligt verklighetstrogna , de kan också vara mycket prisvärd. För så lite som USD 49,99 du kan snappa upp en verklig ser och svårt att upptäcka falska ID som kommer att göra alla dina vänner troende .

 

  1. Det är lagligt(under vissa förhållanden)
   Så länge ID inte replikera en stat-ID eller en licens, det är 100% lagligt i de flesta platser. Det viktigaste här är att ID inte används för att köpa alkohol, försöker komma in i en bar eller klubb, eller för andra illegala syften. De är absolut ska användas för fritidsändamål . Men du kan lika gärna ha lite kul genom att göra en du köper så realistiskt som möjligt!

 

  1. Det är lätt att beställa inom ett par klick
   Allt du behöver skicka dina data och ladda upp en bild. Genom Fake ID.com , till exempel, är allt du behöver göra ladda upp en tydlig bild av dig och du är i näringslivet. Du behöver inte klippa, klistra, eller laminera något! Fake-ID gör det allt för dig och du är garanterad att vara nöjd med resultatet.

 

 1. Fast & Pålitlig Online Customer Support
  Du är inte längre på egen hand i hopp om att komma upp med en kvalitet falska ID-kort. Webbplatser som Fake ID.de erbjuder gratis support om du har några frågor om din beställning, processen, eller vad du slut ID kommer att se ut.

 

Så varför inte experimentera med falska ID vurm för dig själv? Nu när de är verklighetstrogna , kommer du att kunna lura även du är mest skeptiska vän att tro att ditt ID är äkta. Använd kommentarfunktionen att berätta dina skäl!