Hur Skaffa en Fake ID kommer att öppna upp din värld

 

Allt är bra att vara ung. Lättja livet framför dig med liten eller inget ansvar, snäva vibrerande hud, volymer och utgåvor av vänner. Den enda nackdelen ibland var för ung. När vi är unga vi drömmer om att vara gammal, när vi är gamla vi drömmer om att vara ung. Men andra än en tidsmaskin och användningen av teleportation , är en oundviklig konstant vi har ingen kontroll av ålder. Lyckligtvis, falska ID tillåter dig att låtsas vara någon ålder du vill vara, oavsett orsak.

 

Fake-ID är en resa varje tonåring kommer att gå igenom en del av inledandet av livet. Där du testa gränserna för vad som är möjligt och ifrågasätter dem som begränsar dig till äventyr och kul. Falska ID låter som något slags myt, någon helig gral du en gång hört någon äldre bröder vänner bröder bror används.

 

De falska ID-tals Fake-ID.com är en juridisk och acceptabelt sätt att begränsa bördan av ånger för miste möjligheter där du skulle har annars blivit avvisad.

 

Att få in klubbar och barer

Falska ID har framgångsrikt fått minderårig person som söker kul och ärlig rackartyg i barer och klubbar över hela världen. Eftersom inte alla är välsignad med att slå puberteten tidigt i livet och stoltserar med en sex fot fem ram och en tjock grizzly skägg från skolan. Även om hon inte tycker att det är smickrande för en ung flicka att ha så mycket ansiktshår, kan hon gå in i någon anläggning utan att fråga. En god kvalitet falska ID motsvarar en strap-on skägg eller en push-up behå.

 

Dra nytta av rabatter

En av de frustrerande saker att hända när man lämnar högskola eller universitet och träder i den verkliga världen av kontor, kostymer och arkivskåp är förlusten av alla studentrabatter . En dag du njuter halva priset hamburgare och rabatterade biobiljetter, även MacBook bli priset på en dator, och sedan plötsligt du betalar fullt pris för allt och världen är en grym och fientlig plats. Väl en Fake-id innebär att som en examen kan du fortsätta låtsas att du är en student och få alla de söta förmåner som kommer med att ha en studentkort . Även om du avslutar gymnasiet och har alltid bara hålls ned ett vanligt jobb kan du uppnå en falsk studentkort och få stora mängder av rabatter, samt imponera främlingar med dina påhittade historier om college.

 

The Dating Game

Det är inte lätt att imponera på någon du vill ha. Särskilt om de är av olika ålder för dig. Om du är yngre vill dejta någon äldre eller äldre som vill dejta någon yngre, om du inte ser den delen, den andra personen kommer att bli misstänksam.

 

Det är ok att berätta en oskyldig lögn att någon på ett första möte eftersom första intryck räkna, och det är snabbare och enklare att visa dem bevis på din ålder jämförelse som sedan placerar dem på användarvänlighet och låter dig tid att visa dem din personlighet, som de kan då avvisa. Vilket är mer smärtsamt , ja, men falska ID fick dig möjligheten.

 

Respekt som människa genom att köpa en falsk ID att lura dem till att få veta vem du är under ytan. Presentera den på ett naturligt ögonblick i samtal och de är klokare. I själva verket har de förmodligen en falsk ID för att se yngre ut. Alla gör det.

 

Biluthyrning

Problemet med biluthyrning är att du kan ha ett körkort och vara lagligt att köra, men att hyra en bil från ett företag du måste vara något 18-23 beroende på land. Men varför låta en sådan dum regel komma i vägen för att förstöra en resa till USA solen rostning asfalten och smälta kaktusar som kantar vägen?

En scen där du är toples med dina kompisar med musik blaring från stereon och uppifrån och ner på det konvertibla du leasade från uthyraren med falska ID. Du är en hjälte till dina vänner för att göra denna väg snubbla äventyr verklighet. Inget av detta hade varit möjligt utan att fake-ID du köpte. Ja du kan vara gammal nog att köra i ditt eget land, men Amerika är en annan odjuret och en vild dröm.

 

Falska ID för äldre

Det inte finns någon åldersdiskriminering när det kommer till fake-ID: s. Vi kan vara en period av människoliv strömmen behöver inte vara vår verkliga ålder. Detta gäller de äldre generationerna. Ja, du kan rynkor av visdom och framstående gråa håren på storhet, men ibland som en 55 år gammal man vill ingå ett under 45 badminton turnering.

 

Inga gränser för en falsk ID

Du kan också vara en ung grabb som föraktar den samtida liv du föddes i. Ödet har behandlat dig en olycklig handen som ser dig som bor i snabbt tempo tekniska gånger, när som du anser dig själv vara ett barn av 1940-talet. Och eftersom de flesta tonåringar vill komma in i hetaste klubben i stan, du väntar nervöst i kö för att komma in i en över 60 bingo natt. Det är mycket svårare som en sjutton år gammal för att övertyga någon du sextiofyra än det är arton. En falsk ID hjälper övertyga dörrvakt i bingohall, men du måste hitta dina egna skäl för din synes eviga ungdomlig hy.
 

Det finns möjligheter att hålla för någon person av någon ålder med tillgång till en falsk ID och det handlar inte om att bryta mot lagen, utan om att hitta möjligheter och ta tag i dem. Du kan inte ångra att ha en fake-id, men kan du ångra att inte veta vad som kunde ha hänt om du gjorde.