Integritetspolicy

Vi vet att du bryr dig om hur dina personuppgifter används och delas, och vi tar din integritet på största allvar. Genom att besöka Fake ID hemsida, accepterar du de metoder som beskrivs i denna policy. I kolumnen till höger ger en kort förklaring av sekretesspolicy och är inte juridiskt bindande.

Allmän

Dina personuppgifter (t ex titel, namn, hus adress, e-postadress, telefonnummer, bankuppgifter , kreditkortsnummer ) behandlas av oss endast i enlighet med bestämmelserna i den tyska datasekretesslagar . Följande bestämmelser beskriver art, omfattning och syfte att samla in, bearbeta och använda personuppgifter . Dessa data sekretesspolicy gäller endast för våra webbsidor. Om länkar på våra sidor väg dig till andra sidor, vänligen fråga där om hur data hanteras i sådana fall.

I GRUND OCH BOTTEN,

Dina uppgifter är säkra hos oss. Vad händer på Fake-ID.com, stannar på Fake-ID.com. Detta kan komma att ändras på grund av brott eller stöld.


Inventeringssiffror

Dina personuppgifter - i den mån dessa är nödvändiga för detta avtalsförhållande (inventeringsdata ) när det gäller etableringen organisation av innehåll och ändringar - används uteslutande för interna ändamål, såsom att uppfylla kontraktet. För varor som skall levereras, till exempel ditt namn och adress ska lämnas till leverantören av varorna.
Utan ditt uttryckliga medgivande eller en rättslig grund, är dina personuppgifter inte vidare till tredje part utanför fullgöra detta kontrakt. Efter slutförandet av kontraktet, är dina data blockeras mot ytterligare användning. Efter utgången av tidsgränser som per skatterelaterade och kommersiella regler, kan dessa uppgifter tas bort om du inte uttryckligen har samtyckt till deras vidare användning.

I GRUND OCH BOTTEN,

Vi behöver dina uppgifter för att behandla din beställning och kontakta dig.


Webbanalys med Google Analytics

Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc. (Google). Google Analytics använder cookies, dvs textfiler som lagras på din dator för att möjliggöra analys av användningen av webbplatsen av dig. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av denna webbplats är oftast överförs till en Google-server i USA och lagras där. Vid aktiverad IP-anonymisering på denna webbplats, men din IP-adress tidigare trunk av Google inom medlemsländerna i Europeiska unionen eller andra stater som är part i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall är en fullständig IP-adress överförs till en Google-server i USA och trunk där. På uppdrag denna webbplats ägare, kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter om webbverksamhet och ge webbplatsens operatör med ytterligare tjänster med anknytning till hemsidan och Internetanvändning. IP-adress skickas från webbläsaren som en del av Google Analytics inte samman med andra data från Google. Du kan förhindra lagring av cookies genom att på lämpligt ställa din webbläsare; i detta fall, men observera att du kanske inte att kunna använda alla funktioner som erbjuds av denna webbplats. Dessutom kan du förhindra att data som genereras av cookien och som gäller för din användning av webbsidan (inklusive din IP-adress) från att samlas in och behandlas av Google, genom att ladda ner och installera en webbläsare plug-in~~V från Google. Denna webbplats använder Google Analytics med tillägget "anonymizeIP ()", varvid IP-adresser trunk före ytterligare bearbetning för att utesluta direkt associationer till personer.

I GRUND OCH BOTTEN,

Vi samlar in information för att göra Fake-ID.com användbar för dig och för att ge en bättre upplevelse.


Information om cookies

För att optimera vår webbnärvaro , använder vi cookies. Dessa är små textfiler som lagras i datorns huvudminne . Dessa cookies raderas när du stänger webbläsaren. Andra cookies kvar på din dator (långsiktiga cookies) och tillåta erkännandet på din nästa besök. Detta ger oss möjlighet att förbättra din tillgång till vår webbplats.
Du kan förhindra lagring av cookies genom att välja en "inaktivera cookies" i din webbläsares inställningar. Men detta kan begränsa funktionaliteten av vår Internet erbjuder som följd.

I GRUND OCH BOTTEN,

Att komma ihåg dig, kommer vårt system att ge dig en cookie. Det är säkert.


Sociala insticksmoduler från Facebook

Vi använder sociala plug-ins från facebook.com, som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Plug-ins kan kännas igen med hjälp av Facebook-logotyp eller tillägget "Facebook Social Plug-in". Till exempel, om du klickar på "Gilla" -knappen eller lämna en kommentar, är den relevanta informationen överförs direkt från din webbläsare till Facebook och sparas där. Dessutom gör Facebook du gillar allmänheten för dina Facebook-vänner. Om du är inloggad på Facebook, kan det ge åberopande av vår sida direkt till ditt Facebook-konto. Även om du inte är inloggad eller inte har ett Facebook-konto, skickar information webbläsaren (t.ex. vilka webbsidor du har ringt upp, din IP-adress) som sedan lagras av Facebook. För mer information om hantering av dina personuppgifter Facebook och dina närstående rättigheter hänvisas till data sekretesspolicy Facebook. Om du inte vill att Facebook för att kartlägga uppgifter som samlats in om dig via våra webbplatser till ditt Facebook-konto, måste du logga ut från Facebook innan du besöker våra webbsidor.

I GRUND OCH BOTTEN,

Vi erbjuder Facebook verktyg för att ta kontakt med dig.



Nyhetsbrev

Din e-postadress används för eget reklamsyfte tills det blir avbryts igen. Avbokning är möjlig när som helst. Följande samtycke uttryckligen har beviljat dig separat, eller möjligen i samband med en beställningsprocessen : "Ja, jag accepterar nyhetsbrev"
Du kan återkalla ditt samtycke när som helst med framtida verkan. Om du inte längre vill få nyhetsbrevet, vänligen kontakta stöd .

I GRUND OCH BOTTEN,

Du kan avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev när som helst.


Avslöjande

Enligt dataskyddslagen federala, har du rätt till gratis avgiftsfri information om dina lagrade data, och möjligen rätt till rättelse, blockering eller radering av sådana uppgifter. Förfrågningar kan riktas till stöd .
Enligt Online tvistlösning (ODR) för konsumenter konsumenten är bosatt i Europa måste vara medveten om att Europeiska kommissionen har upprättat en online-plattform för alternativa system för tvistlösning som ger en out-of-domstol metod för att lösa eventuella tvister i och härrör från online-försäljning och serviceavtal. Som en följd, om du är en europeisk konsument, kan du använda en sådan plattform för att lösa eventuella tvister som härrör från online-avtal som ingåtts med ägaren. Tillgången plattformen klicka här .

I GRUND OCH BOTTEN,

Du kan be om dina lagrade data som helst.


Förändringar av denna integritetspolicy

Fake-ID.com kan ändra denna integritetspolicy från tid till annan, efter eget gottfinnande . Användning av information som vi samlar nu är föremål för den sekretesspolicy som gäller vid den tidpunkt då denna information används.

I GRUND OCH BOTTEN,

Sekretesspolicy kan komma att ändras.


Användarvillkor

Om du väljer att besöka Fake ID hemsida, är ditt besök och eventuell tvist om privatlivet omfattas av denna sekretesspolicy och våra användarvillkor , inklusive begränsningar av skador, skiljedom av tvister, och tillämpning av tysk lagstiftning.

Stand 1 augusti, 2016.

I GRUND OCH BOTTEN,

Visiting Fake-ID.com is subject to Terms and Privacy Policy.